Місяць життя за понад дві тисячі євро: Франківка благає про допомогу для донечки

Маленька Катя від народження, разом зі своєю мамою, бореться за життя. “На вигляд вона нічим не відрізняється від своїх ровесників – ходить до школи,...

Маленька Катя від народження, разом зі своєю мамою, бореться за життя.

“На вигляд вона нічим не відрізняється від своїх ровесників – ходить до школи, любить танцювати та співати. Але все це завдяки….одній ін’єкції на день. В іншому випадку Катюня – приречена”, інформує франківська журналістка Наталія Лопушинська-Фармуспише “Бліц-інфо”

“Один місяць її життя коштує 2200 євро. Вона єдина така на всю Україну і ліків для неї немає. Бо міністерські чиновники граються у велику політику, в той час, коли її мама виборює право на життя єдиної донечки! Я знаю їх особисто і вони – прекрасні люди! Але ліків залишилося лише на три тижні. А далі?…. Далі мама Олена не уявляє, як воно буде… “Анакінра” є лише за кордоном. Та вона захмарно дорога для мами-одиначки. Тільки Олена ж не одна, у неї є ми з Вами… І я знаю – ми неодмінно назбираємо Катюньці на чергову порцію ліків! Аби вона, разом з друзями, пішла до школи!”, – пише журналістка.

Реквізити для допомоги:

Номер карточки мами 5168 7427 1184 1084 (Степаненко Олена Вікторівна – мама).

Читайте також: На Франківщині сталася потрійна ДТП. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...