На палаці Потоцьких співатимуть на підтримку Богдани Школьної

18 жовтня на території палацу Потоцьких відбудеться благодійний концерт на підтримку Богдани Школьної, яка бореться з недугою. Богдані Школьній 11 років.  У неї гліома зорового...

18 жовтня на території палацу Потоцьких відбудеться благодійний концерт на підтримку Богдани Школьної, яка бореться з недугою.

Богдані Школьній 11 років.  У неї гліома зорового нерву. Це доброякісна пухлина, але в Україні дівчинку лікують уже багато років та допомогти не можуть, пише “МІСТО”.

Вперше вади із зором у Богдани діагностували 5 років тому, дитина тоді втратила зір на ліве око і бачила на нього лише на 10%.

“Нас заспокоїли лікарі, сказали, що це досить поширене явище і можна таке відкоригувати, пройшовши певний курс вправ, справді підняти до 35 % . Але через місяць ми помітили, що ліве око більше, ніж праве. Знову звернулися до лікаря і після проходження групи аналізів було поставлено діагноз: Гліома зорового нерву (доброякісна пухлина).  Після чого нас направили до Києва на обстеження, підтвердження і подальше лікування”, – розповідає “ТСН” мама дівчинки, Руслана Школьна.

Допомогти фінансово усі охочі зможуть на благодійном уконцерті. Вхід вільний. Початок о 18 годині.

Нагадаємо, Богданці потрібна термінова операція, яку можуть зробити в Німеччині. Сума – 35 тисяч євро. Разом з обстеженнями родина потребує 41 тисячу євро.

Реквізити для допомоги:

Номер картки 4149 4390 1459 0453 – Школьна Руслана Василівна 

Читайте також: Поліцейські Рожнятівщини встановили порушника, який пошкодив попереджувальний манекен

Категорії
Новини
Новини
Loading...