Готель, автомобіль та суха трава: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

За минулу добу в області зареєстрували 8 пожеж.  – 14 лютого о 10:45  в місті Бурштин на вулиці Яремчука виникла пожежа сухої трави на...

За минулу добу в області зареєстрували 8 пожеж.

 – 14 лютого о 10:45  в місті Бурштин на вулиці Яремчука виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

–  14 лютого  о 14:10 в селі Вікторів Галицького району виникла пожежа речей домашнього вжитку в житловому будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власника. 
 
–  14 лютого  о 22:27 в місті Івано-Франківськ на вулиці Стефаника виникла пожежа сміття в баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 
 
–  14 лютого о 22:57 в селі Тростянець Долинського району виникла пожежа господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.
 
–  14 лютого о 23:14 в селі Підмихайля Калуського району виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється. 
 
–  14 лютого  о 23:30 в селі Микуличин Яремчанської міської ради виникла пожежа поліетиленової плівки в приміщенні котельні готелю “Міленіум”. Причина виникнення пожежі встановлюється. 
 
– 14 лютого о 23:44 в місті Івано-Франківськ на вулиці  Коновальця виникла пожежа побутового сміття в недіючій будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 
 
–  14 лютого о 23:50 в місті Івано-Франківськ на вулиці Чорновола виникла пожежа пластику та побутового сміття у будівлі складу. На пожежі працювали дві ланки ГДЗС, загальний час роботи – 30 хв. Рятувальники вивели (евакуювали) на свіже повітря одну особу в задовільному стані, медичної допомоги людина не потребувала. Причина виникнення пожежі встановлюється.
 
Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Поліцейські Прикарпаття вилучили зброю в організатора нарколабораторії. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...