На Івано-Франківщині сталися чотири пожежі

За минулу добу, 8 травня, в Івано-Франківській області трапилося чотири пожежі.     Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної...
За минулу добу, 8 травня, в Івано-Франківській області трапилося чотири пожежі.
 

 
Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, навівши список загорянь, що трапилися.
 
О 21:40 в місті Івано-Франківськ на вулиці Грушевського виникла пожежа поліетиленової плівки дерев’яного риштування над входом до підвального приміщення на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється. 
 
О 23:04 в місті Івано-Франківськ на вулиці Дорошенка виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.
 
О 01:31 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пасічна виникла пожежа сміття на відкритій території новобудови на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.         
 
Сьогодні, 9 травня о 06:26, в місті Івано-Франківськ на вулиці Стуса виникла пожежа сміття в контейнері на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється. 
 
Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські розслідують дві ДТП, у яких травмувалося п`ятеро людей. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...