У Франківському Департаменті освіти правоохоронці провели обшук

В структурні підрозділи Івано-Франківського виконавчого комітету все частіше навідаються правоохоронні органи. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Руслан Марцінків....

В структурні підрозділи Івано-Франківського виконавчого комітету все частіше навідаються правоохоронні органи. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Руслан Марцінків.

Зокрема вчора відбувся обшук у міському департаменті освіти.

«Почастішали візити правоохоронних органів до керівників структурних підрозділів виконавчого комітету. Вчора відбувся обшук в департаменті освіти. Й хоч всі документи, які вимагалися, були надані, доблесні правоохоронці перевернули догори дриґом кабінет начальника управління Ігоря Смаля паралізувавши роботу всієї структури. І це в останній тиждень навчання у школах», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу, мер називає подібні візити правоохоронців не інакше як «спробою психологічного тиску» і переводить розмову на гральні автомати у центрі міста. З цього приводу мер навіть планує записатися на прийом до генерального прокурора Юрія Луценка.

«Ми вже це проходили, прокуратуру за Януковича: 5 протоколів у місті, 4 з них на мене. А гральні автомати на площі Міцкевича працюють… Це схоже на спробу психологічного тиску. Тому важливо, щоб працівники виконавчого комітету вміли поводитися при обшуках. Не бачу іншого виходу з цієї ситуації, як записатися на офіційний прийом до Юрій Луценко зі списком гральних автоматів, що працюють у місті. Нехай він візьметься за роботу правоохоронних органів у Івано-Франківську», – пише міський голова.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...