Прикарпатець звинувачує правоохоронців у фальсифікації документів проведеного конкурсу на посаду слідчого

Про це Ivan Vorotnyak написав на своїй сторінці у соцмережі. Громадянин відзначив, що 06 лютого 2017 року в ГУНП у Івано-Франківській області за результатами...

Про це Ivan Vorotnyak написав на своїй сторінці у соцмережі.

Громадянин відзначив, що 06 лютого 2017 року в ГУНП у Івано-Франківській області за результатами комп’ютерного тестування отримав наступні бали: а) професійний тест – 52 бали з 60 та б) тестування загальних навичок – 41 бал з 60. Згідно Правил проведення конкурсу (Наказ МВС № 1631 від 25.12.2015 р.) до наступних етапів конкурсу допускаються кандидати, які отримали 25 та більше балів за кожний з тестів.

Однак, суперечливим Іван Воротняк називає випробування із перевірки рівня фізичної підготовки.

“21 лютого 2017 року мною було складено випробування із перевірки рівня фізичної підготовки, результати яких мені були відомі зі слів працівників поліції, які приймали відповідні нормативи та оголошували результати в голос, записуючи їх в документи, де ніхто з учасників не розписувався.

Цього ж дня о 19:34 годині я на електронну пошту отримав повідомлення про те, що не склав випробування із перевірки рівня фізичної підготовки і відповідно не можу бути допущений до подальших етапів відбору. У вказаному повідомленні будь-яких результатів по кожному з нормативів вказано не було.

Кожен з проведених етапів конкурсу фіксувався камерами відеоспостереження в приміщеннях, де подавалися документи на участь в конкурсі, а також у приміщення де проходило тестування. Етап випробування із перевірки рівня фізичної підготовки фіксували на камери відеоспостереження працівники Івано-Франківського НДЕКЦ МВС України”, – пише Іван Воротняк.

Тож чоловік написав заяву в ГУНП в Івано-Франківській області, щоб відповідні працівники надали відеозаписи етапів проведеного конкурсу та документи із результатами всіх етапів конкурсу. Проте, йому відмовили.

“20 березня 2017 року я переглядаючи офіційний сайт ГУНП в Івано-Франківській області (https://if.npu.gov.ua/uk/) побачив, що 16.03.2017 о 18.24 годині було викладено інформацію про результати конкурсу оголошеного 23 та 30 січня 2017 року та їх переможців. Переглянувши даних учасників конкурсу я побачив, що з них є особи, які не склали етап з перевірки рівня фізичної підготовки однак є переможцями в даному конкурсі”, – підкреслює мешканець Франківщини.

Тож прикарпатець звинувачує правоохоронців у фальсифікації документів проведеного конкурсу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...