У Франківську 15 пришкільних відпочинкових таборів завершили роботу

Цього року у відпочинкових таборах Івано-Франківська упродовж 14 днів відпочило 1960 учнів. З них 668 дітей відносились до пільгової категорії, що потребують особливого соціального захисту. Про це інформують...

Цього року у відпочинкових таборах Івано-Франківська упродовж 14 днів відпочило 1960 учнів. З них 668 дітей відносились до пільгової категорії, що потребують особливого соціального захисту.

Про це інформують Франківчани з посиланням на Департамент освіти Івано-Франківської міської ради.

Протягом 29 травня – 12 червня 2017 року педагогічні працівники пришкільних таборів намагались створити дітям незабутню святкову атмосферу, принести дітям радість, щастя та веселощі. Вихованці таборів щоденно подорожували парками та скверами нашого міста, побували на екскурсіях у музеях та промислових підприємствах обласного центру, переглядали вистави та кінофільми у театрах та кінотеатрах, брали активну участь у проведенні творчих конкурсів та спортивних забав тощо.

Упродовж цього ж часу 1560 школярів мало змогу відпочити та вдосконалити свої знання з іноземних мов у мовних школах, які працювали на базі 21 загальноосвітнього навчального закладу.

Категорії
Новини
Новини
Loading...