Франківським водіям вже не вдасться хамити пасажирам та видавати несправжні квитки

Останній тиждень був «багатим» на події, які стосувались франківських водіїв транспортних засобів та їх поведінки. Франківці все частіше скаржаться на небросовісних водіїв. Нещодавно водій...

Останній тиждень був «багатим» на події, які стосувались франківських водіїв транспортних засобів та їх поведінки.

Франківці все частіше скаржаться на небросовісних водіїв. Нещодавно водій однієї з міських маршруток став “зіркою” в Інтернеті, адже нецензурно виражався до пасажирів та вигнав дитину із автобуса. Дитини злякалась, водій довів її до сліз.

На щастя, міська влада швидко відреагувала на інцидент, тож водій поплатився своєю роботою. А на перевізника наклали штраф.

Ще один цікавий випадок днями стався із водієм, який видав пасажиру недійсний квиток Франківця це обурило, тож він одразу поскаржився на водія. Проте у свою сторону почув образи.

 

Управління транспорту та зв’язку одразу відреагувало на скарги франківців. Очількик управління Олег Ганчак доручив провести рейди та перевірити перевізників на чистоту автобусів та культуру спілкування водіїв. В обстеженні маршрутів взяли участь представники громадськості, Департаменту соціальної політики та журналісти.

«Ми реагуємо одразу на скарги. Рішення про квитки не закінчило свою дію. А ті квитки, які не мали відповідної нумерації і захисту були вилучені. Їх не будуть використовувати,  та якщо такі випадки все ж ставатимуться, то ми і надалі реагуватимемо і будемо ходити на рейди», – розповів журналісту WestNews Олег Ганчак.

Крім того, під час підняття ціни на проїзд йшла мова про те, що водії повинні мати однакову форму. Відтак, їм видали однакові футболки, проте їх водії не носять.

«Давайте визначимо пріоритети. Що вам важливіше: аби водії дотримували графіку руху, аби добре працювала система GPS, чи раптом якась майочка?», – додає Ганчак.

Влада, у першу чергу, звертатиме на якість перевезення. Тепер слідкуватимуть за тим, щоб водії тримали автобуси у належному стані, видавали квитки за проїзд, культурно поводили себе з пасажирами і правильно перевозили пільгові категорії людей.

«Інакше для водіїв будуть покарання. Та загроза, у першу чергу, є для перевізників», – зауважив Олег Ганчак.

Категорії
Новини
Новини
Loading...