Гра в петиції до влади Франківська

Нещодавно на сайті електронних петицій до міської ради м. Івано-Франківська з’явилось дві петиції стосовно світлофору на перехресті вулиць Галицька – Целевича, які суперечать одна одній....

Нещодавно на сайті електронних петицій до міської ради м. Івано-Франківська з’явилось дві петиції стосовно світлофору на перехресті вулиць Галицька – Целевича, які суперечать одна одній.

В тексті першої петиції, яку створив користувач Богдан Г. зазначається: “Встановити (перенести) світлофор на перехресті вулиць Галицька – Целевича, створити цивілізований виїзд вліво на міст. Це дасть змогу зменшити затори зі сторони міста, аварійність, пішохідний перехід обладнати на перехресті. Світлофор існує, але в цім місці він буде виконувати свої функції краще.” 

Друга петиція створена Vassil D. суперечиь попередній: “Не встановлювати (не переносити) світлофор на перехресті вулиць Галицька – Целевича, не створювати ще більше заторів авто.” 

Поки що франківці віддають перевагу встановленню світлофора на перехресті вулиць Галицька – Целевича, відповідна петиція зібрала 15 підписів.

Нагадуємо, для розгляду петиції владою міста необхідно зібрати 250 голосів.

Категорії
Новини
Новини
Loading...