У Буковелі затримали трьох злочинців, що пограбували жителя Тернопільщини

29 червня на Буковелі поліція затримала трьох зловмисників, які в травні цього року вкрали вісім тисяч доларів та двісті тисячі гривень у жителя Бережан...

29 червня на Буковелі поліція затримала трьох зловмисників, які в травні цього року вкрали вісім тисяч доларів та двісті тисячі гривень у жителя Бережан Тернопільської області.

31 травня в чергову частину Бережанського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць м. Бережани лунають звуки, схожі на постріли. На місце події виїхала слідчо-оперативна група про це повідомив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

“Того дня о 8:00 до будинку потерпілого під’їхала іномарка. З неї вийшло двоє невідомих у балаклавах та пограбували місцевого жителя. Чоловіка побили й, погрожуючи предметами, схожими на обріз мисливської рушниці та пристрою для відстрілу гумових куль марки “Форт”, відібрали сумку з грошима. Після цього зловмисники сіли у автомобіль та поїхали у невідомому напрямку”, – відзначив Олександр Богомол.

29 червня злочинців затримали під час відпочинку в Буковелі. Раніше до кримінальної відповідальності чоловіки не притягувалися. На злочин пішли після того, як помітили, що житель Бережан по ринку ходить із солідною сумою грошей.

В ході розслідування стало відомо, що до розбійного нападу причетні іногородні мешканці. Двоє з них – жителі Івано-Франківської області, а третій – уродженець Львова.

Наразі грабіжники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – «розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.»

Категорії
Новини
Новини
Loading...