Фонтани на «стометрівці» обійдуться Франківську майже у 8,5 млн. грн.

За два місяці ціна облаштування пішохідного фонтану на вулиці Незалежності біля стоматологічного корпусу збільшилась втричі, хоча роботи ще не проводяться.  В системі Прозорро  з’явився тендер на...

За два місяці ціна облаштування пішохідного фонтану на вулиці Незалежності біля стоматологічного корпусу збільшилась втричі, хоча роботи ще не проводяться.

 В системі Прозорро  з’явився тендер на реконструкцію площі перед стоматкорпусом з улаштуванням фонтанів. Вартість даного проекту оцінили в 8 370 350 млн. грн., – пишуть «Версії».

Хоча ще в травні на оперативній нараді у мера директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак повідомляв, що до кінця 2017 року поблизу стоматкорпусу мають наміри встановити новий пішохідний фонтан. Орієнтовну вартість тоді оцінили у 2,5 мільйони гривень.

Таку ініціативу Руслан Марцінків схвалив. Тоді ж було оприлюднено проект майбутнього фонтану, який розробила київська фірма «Імперія води». Концепція належить молодим спеціалістам Назарію Рогіву, Андрію Коману та Антрію Назаренку.

Зауважимо, що компанії, які готові взятися за облаштування водограю, мають подати свої пропозиції до 26 липня. Сам аукціон відбудеться 27 липня.

Категорії
Новини
Новини
Loading...