До кінця тижня у Франківську завершать ремонт вулиці Богдана Хмельницького

Вулицю повністю відкриють для руху транспорту після дворічного капітального ремонту. Про це повідомляє “Західний кур’єр”. За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою...

Вулицю повністю відкриють для руху транспорту після дворічного капітального ремонту.

Про це повідомляє “Західний кур’єр”.

За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака ремонт цієї вулиці, який розділили на два етапи, перебуває на завершальній стадії. Відкрити вулицю Б. Хмельницького для руху транспорту попередньо планують в суботу, 15 липня.

Наступного тижня завершиться капремонт вулиці Військової. Тротуари і нижній шар асфальту там зробили ще торік, зараз встановлюють додаткові колодязі дощової каналізації, після чого настелять верхній шар дорожнього одягу. А на вулиці Академіка Гнатюка залишилось впорядкувати газони, встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку.

Натомість на магістральній вулиці Гетьмана Мазепи роботи, за оцінкою М. Смушака, наразі виконані на 30%. На кількох ділянках вулиці уже настелений нижній шар асфальту та відремонтовані тротуари, але роботи продовжуються на інших ділянках, де лише встановлюють бордюри і продовжують мощення. Попередньо планується, що капітальний ремонт вулиці Мазепи триватиме до кінця року.

Тим часом в історичній частині міста розпочався капремонт вулиці Тринітарської. Через проблеми підрядника з технікою наразі він йде дещо повільно. Також там необхідно замінити водогін та прокласти нові мережі освітлення. Директор комунального департаменту запевнив, що вся демонтована історична плитка (так звана «Трилінка») зберігається на складі. Після підготовки основи дороги її знову встановлять по центру вулиці, а боки замостять гранітною бруківкою. Майже аналогічний ремонт незабаром чекає і сусідню вулицю Станіславську.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...