Перший український історичний бойовик зніматимуть у Галичі

Для зйомок художнього фільму «Король Данило» збудують середньовічне містечко у м. Галич на Прикарпатті. Про зйомки українського бойовика розповір режисер фільму Тарас Химич у...

Для зйомок художнього фільму «Король Данило» збудують середньовічне містечко у м. Галич на Прикарпатті.

Про зйомки українського бойовика розповір режисер фільму Тарас Химич у студії Радіо FM Галичина.

“Фільм – це не просто прийти в кіно і побачили фільм. Фільм – це процес. Ми спочатку поступово всіх знайомили з родиною: мама, тато, дружина, навіть побачили найманого вбивцю та інших героїв. І от ми підвели до того моменту, коли почали запитувати: а ж хто Данило? Одразу скажу, наш Данило зовсім не такий, якого ми звикли бачити у пам’ятниках. Наш король – хлопець серйозний, емоційний, сильний, витривалий, зі стержнем. Саме тому я вибрав тернопільського актора та співака Сашка Алексєєва. Він прекрасно входить в образ, чує завдання і старається його втілити. Це і щодо акторської гри, і фізичної підготовки”, – зазначив режисер.

Імен акторів режисер наразі не оприлюднює, але обіцяє, що обрали тих, хто несе у собі дух цієї землі. Покажуть не лише саму постать Данила, а й потужну імперію. Усе буде у стилі Химича: масові бої і максимальне наближення до історичної епохи.

Прем’єру «Короля Данила» її творці обіцяють на 2018 рік.

До слова, на краудфандинговій платформі Na-Starte стартував проект зі збору коштів для зйомок фільму.

Довідка.

INVERT PICTURES – це Незалежна Українська Кінокомпанія засновником та головним натхненником якої є відомий український режисер Тарас Химич. У 2017 році команда INVERT PICTURES на чолі з режисером Тарасом Химичем запустила новий проект «Король Данило», який вже охрестили першим історичним бойовиком про короля Київської Русі Данила Романовича.

Категорії
Новини
Новини
Loading...