У Верховині проведуть обласний літературний фестиваль

28-29 липня у Верховині проходитиме фестиваль “Письменницька ватра над Черемошем”. В рамках фестивалю письменники проведуть творчі вечори та літературні зустрічі в населених пунктах Верховинського...

28-29 липня у Верховині проходитиме фестиваль “Письменницька ватра над Черемошем”. В рамках фестивалю письменники проведуть творчі вечори та літературні зустрічі в населених пунктах Верховинського райлну, зокрема, селищі Верховина та на прикордонній заставі “Шибени”.

Прес-центр облдержадміністрації пише, цьогорічний фестиваль ювілейний, п’ятий, і має статус обласного свята. Літератори розповідатимуть горянам про українське слово, українську книжку, творчий процес в Україні тощо. Літфест проводиться з метою подальшого розвитку літературного процесу на Прикарпатті та Гуцульщині.

Його організаторами виступають управління культури, національностей та релігій ОДА, Верховинська районна рада та райдержадміністрація, обласна організація НСПУ, осередок Спілки письменників Верховинщини та Верховинське районне товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Категорії
Новини
Новини
Loading...