У Франківську пройде круглий стіл “Адаптація переселенців на Прикарпатті”

 27 липня в готелі Станіславів з 14:30 до 18:00 відбудеться Круглий стіл «Адаптація переселенців на Прикарпатті: роль комунікації в цьому процесі» та презентація книги...

 27 липня в готелі Станіславів з 14:30 до 18:00 відбудеться Круглий стіл «Адаптація переселенців на Прикарпатті: роль комунікації в цьому процесі» та презентація книги «Знедолені? Нездоланні!».

На кругломі столі будуть обговорені питання: Як покращити адаптацію переселенців у місцевих громадах? Що потрібно зробити для вирішення системних проблем доступу ВПО до інформації, підвищення довіри до місцевих видань, інтернет-видань, телеканалів? Як покращити комунікацію між переселенцями, владою, місцевими громадами і медіа?

Захід проводиться Інститутом демократії імені Пилипа Орлика (Київ) в рамках проекту Інтерньюзу за фінансової підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади. 
 

У Івано-Франківську захід організовує регіональний партнер – ГО “Д.О.М.48.24”

“Одна з історій книги присвячена Олесі Архіповій – співзасновниці нашої організації, а автором цього нарису є Наталія Никонорова – членкиня організації, відома у Франківську, як тренерка з аджиліті і популярізаторка спорту із собаками”, – повідомляють організатори. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...