На Прикарпатті чоловік поцупив з будинку сусіда листи бляхи

До чергової частини Надвірнянського віддділу поліції звернувся 51-річний мешканець одного із сіл району і повідомив про те, що невідома особа проникла до його житлового...

До чергової частини Надвірнянського віддділу поліції звернувся 51-річний мешканець одного із сіл району і повідомив про те, що невідома особа проникла до його житлового будинку звідки викрала 6 листів металево-профільної бляхи.

Отримавши повідомлення, місцеві правоохоронці виїхали на місце події, де проведеними розшуковими заходами встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний сусід потерпілого, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Як з’ ясувалося, зловмисник, проходячи повз господарство заявника, помітив, що вдома нікого немає та скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, шляхом пошкодження вікна проник до середини будинку, звідки викрав металеві листи та з місця події втік. Після чого того ж дня все крадене продав знайомому.

На цей час правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місця перебування останнього.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категорії
Новини
Новини
Loading...