Військові здійснили паломництво до Манявського скиту

Цими вихідними військовослужбовці частин Повітряних Сил, що дислокуються на Львівщині, відправилися у мандрівку на Прикарпаття. Військові паломники з Львівщини вшанували чудотворну ікону Божої Матері,...

Цими вихідними військовослужбовці частин Повітряних Сил, що дислокуються на Львівщині, відправилися у мандрівку на Прикарпаття.

Військові паломники з Львівщини вшанували чудотворну ікону Божої Матері, яка знаходиться в Манявському скиті та помолилися за своїх рідних, за Вітчизну, за всю  українську землю та галицький край. Гостей ознайомили із історією будівництва храму та його дивовижними місцями. Серед таких Блаженний камінь, біля якого і був заснований монастир.

Про це повідомляє прес-центр Повітряного командування “Захід”.

Також військові відвідали Манявський водопад,  до якого добиралися в екстремальних умовах на вантажівках. За словами військових, соблива атмосфера місця та краса дивовижного карпатського краю викликала у них безліч позитивних емоцій. За організацію поїздки військові дякують отцям Роману Мануляку та військовому капелану однієї з військових частин Мар᾿яну Сенику.

Фото: Юрій Давидов

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...