Обласне управління лісового та мисливського господарства долучиться до проекту посольства Фінляндії щодо збереження лісів

Пропозицію посольства Фінляндії розглянули на засіданні колегії Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.     Про це повідомляє відділ прес-служби Івано-Франківської ОДА.  ...
Пропозицію посольства Фінляндії розглянули на засіданні колегії Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.
 

 
 
“Цей міжнародний проект реалізується за сприяння фонду місцевого співробітництва посольства Фінляндії в Україні задля збереження біорізноманіття та популяції рідкісних видів рослин і тварин”, — йдеться у повідомленні.
 
Також під час колегії в управлінні обговорили стан будівництва та капітального ремонту лісових автомобільних доріг. За повідомленням прес-служби Івано-Франківської ОДА, в першому півріччі лісогосподарські підприємства здійснила таких робіт на суму 12 мільйонів гривень.

Що стосується самовільних рубок деревини, які відбуваються на Прикарпатті, то тільки у цьому році їх виявлено в обсязі 759 м куб. Завдані збитки на 4 мільйони 378 тисяч гривень.

Також управління звітує про 265 протоколів про порушення, складених у цьому році. Свою роботу відновила рейдова група «Оса», до складу якої входять правоохоронці, активісти та працівники лісової охорони.

Категорії
Новини
Новини
Loading...