Андрій Джелеп із Снятинщини став чемпіоном Європи з вільної боротьби

Днями у місті Сараєво відбулася першість Європи серед кадетів з вільної, жіночої та греко-римської боротьби. 26 липня на килимі олімпійского залу «Зетра» пройшли фінальні...

Днями у місті Сараєво відбулася першість Європи серед кадетів з вільної, жіночої та греко-римської боротьби. 26 липня на килимі олімпійского залу «Зетра» пройшли фінальні зустрічі серед спортсменів вільного стилю у вагових категоріях 46, 54, 63, 76 та 100 кг.

Про це інформують Франківчани з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

У ваговій категорії до 54 кг золото Чемпіонату Європи виборов прикарпатець, вихованець заслуженого тренера України Івана Курилюка, високо титулований український спортсмен Андрій Джелеп. У всіх поєдинках юнак блискуче виступив та  поклав свого суперника із Грузії на туше, тобто на лопатки.

Зазначимо, що в ході кадетського Чемпіонату Європи-2017  неперевершений  вихованець І. Курилюка достроково, з однаковим рахунком 10 – 0 здолав опір суперників з Македонії, Росії та Болгарії. А у фінальній сутичці за 3:18 секунд на туше переміг борця з Грузії та до свого титулу Чемпіона світу додав титул Чемпіона Європи-2017.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...