Іноземні студенти прибрали береги Бистриці Надвірнянської. ВІДЕО

Студенти-волонтери міжнародної організації AEISEC з Китаю, Туреччини, Тунісу, Єгипту разом із франківськими активістами реалізовують екологічний проект “Великі зміни – екологія”. Вони протягом трьох днів прибирали...

Студенти-волонтери міжнародної організації AEISEC з Китаю, Туреччини, Тунісу, Єгипту разом із франківськими активістами реалізовують екологічний проект “Великі зміни – екологія”.

Вони протягом трьох днів прибирали береги Бистриці Солотвинської та Бистриці Надвірнянської від сміття, про це інформує Третя Студія.

“Я дуже радий брати участь у цьому проекті. Я побачив тут багато сміття і хочу допомогти. Тому, щоб екологія була у безпеці. Найчастіше натрапляємо на папір, пластикові пляшки, люди викидають навіть рештки їжі. Зокрема шкірки від кавунів. Це мене дуже дивує. Люди повинні мати пакети і забирати сміття з собою або викидати його у контейнери, які є на березі”, – каже Ігат, волонтер з Єгипту.

Студентки з Китаю були здивовані тим, що люди влаштовують пікніки і за собою не прибирають. В Китаї це заборонено, кажуть дівчата.

За три дні студенти назбирали 100 мішків з відходами. 

Лідери організації розповідають: вирішили взятися за цей проект, адже екологічне питання в Україні зараз дуже актуальне. Своїм прикладом хочуть достукатися до несвідомих громадян.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...