Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою отримав додатково 16 млн гривень з міського бюджету

Левова частка цих грошей повинна бути спрямована на капітальний ремонт площі Міцкевича, міжбудинкових проїздів та каналізаційних мереж у дворах. Про це йдеться у розпорядженні...

Левова частка цих грошей повинна бути спрямована на капітальний ремонт площі Міцкевича, міжбудинкових проїздів та каналізаційних мереж у дворах.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Івано-Франківська, датованого 2 серпня 2017 р.

Кошти департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міськвиконком планує виділити за рахунок виконання міського бюджету по доходах за 4 місяці 2017 року. На капітальний ремонт міжбудинкових проїздів місто додатково витратить майже 8 мільйонів гривень, на капітальний ремонт площі Міцкевича — 3,5 мільйона гривень.

“Спрямувати на збільшення загального обсягу видатків міського бюджету Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою в сумі 16 113,0 тис. грн., а саме:

по ТПКВКМБ 4116060 «Благоустрій міст, сіл, селищ» в сумі 13 313,0 тис. грн. по об’єктах, а саме:

«Капітальний ремонт проїжджої частини та тротуарів на площі Міцкевича» в сумі 3530,0 тис. грн.

«Капітальний ремонт дворових каналізаційних мереж» в сумі 1500,0 тис. грн.

«Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкової території будинку №54 на вул. Хоткевича» в сумі 300,0 тис. грн.

«Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій» в сумі 7983,0 тис. грн.”, — йдеться у розпорядженні міського голови Івано-Франківська.

Фото: площа Міцкевича, Івано-Франківськ.

Категорії
Новини
Новини
Loading...