Користувачка соцмережі скаржиться на водія франківської маршрутки, який накричав на пасажирів-пільговиків

Вчора, 8 серпня, водій маршруту номер 26 накричав на жінку з дитиною-інвалідом та пенсіонерку за те, що вони хотіли їхати “на халяву”. Про це...

Вчора, 8 серпня, водій маршруту номер 26 накричав на жінку з дитиною-інвалідом та пенсіонерку за те, що вони хотіли їхати “на халяву”.

Про це в соцмережі Facebook написав користувач із ніком Irina Ira

“Знайомтесь з черговим горе-водієм. Маршрут 26а. Вчора мала дуже неприємну ситуацію. Близько 16 год. сіла в автобус зі своїм сином на зупинці Трускавецька. Повідомила водія, що у мене з дитиною посвідчення (супровід дитини інваліда). За нами зайшла ще одна жінка по пенсійному. В автобусі було ще 2 або 3 пасажирів. Водій почав спочатку кричати на жінку з пенсійним, щоб вона вже забиралась з його автобуса. Я зробила йому зауваження, щоб поміняв тон. Після цього водій переключився на мене і почав кричати, що ми аж двоє їдем на халяву, щоб я взяла сина на коліна, бо “одне посвідчення — одне місце”. Заявив, що я маю Богу дякувати, що можу кататись на халяву і т.д. Всю дорогу до вул.Новгородська рот не закривав, обзивав і хамив. Посвідчення моє він бачив, а от я його бейджика — ні. Відмовився назватися і назвати компанію перевізника. Їхав без футболки-уніформи, а в навстіж розщепленій сорочці з голим торсом. Квитки нікому не видавав”, – йдеться у дописі.

Жінка додала, що їй також прикро за те, що серед пасажирів були чоловіки і ніхто не спробував зробити водію зауваження.

Світлина від Irina Ira.

Світлина від Irina Ira.

Світлина від Irina Ira.

Світлина від Irina Ira.

Категорії
Новини
Новини
Loading...