Франківців просять проголосувати за створення мультимедійного лекторію

Громадські активісти планують облаштувати сучасний мультимедійний лекторій для проведення лекцій, презентацій, тренінгів, майстер-класів, тощо у відкритому студентському коворкінг-просторі Paragraph. Такий проект зареєстрований на сайті Івано-Франківського...

Громадські активісти планують облаштувати сучасний мультимедійний лекторій для проведення лекцій, презентацій, тренінгів, майстер-класів, тощо у відкритому студентському коворкінг-просторі Paragraph.

Такий проект зареєстрований на сайті Івано-Франківського міськвиконкому.

Для реалізації проекту необхідно закупити, встановити та налаштувати необхідне обладнання в приміщенні читального залу Наукової бібліотеки ПНУ.

Цей лекторій має показати студентам та молоді, що освіта може здійснюватися і за межами класичних аудиторій, а лекції зазвичай проходять набагато цікавіше не у форматі “викладач-студент”, а у форматі “спікер-слухач”.
 
Метою створення лекторію є надання можливості будь-кому поділитися своїми знаннями чи навиками з іншими людьми, а також зацікавлення молоді до відвідування різного роду освітніх заходів.

Проголосувати за проект можна за цим посиланням.

Категорії
Новини
Новини
Loading...