У прикарпатській поліції вшанували загиблих колег

Сьогодні, 22 серпня в Україні відзначають День пам’яті загиблих правоохоронців. Поминальні заходи за загиблими при виконанні службових обов’язків відбулися й у Головному управлінні Національної...

Сьогодні, 22 серпня в Україні відзначають День пам’яті загиблих правоохоронців. Поминальні заходи за загиблими при виконанні службових обов’язків відбулися й у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області.

«Сьогоднішній день позначений чорною міткою у календарі державних дат та подій, це скорбота за тими, хто поїхав чи пішов на службу державі й вже ніколи більше не повернувся до своїх дітей і родин. Вони віддали життя при виконанні службових обов’язків, захищаючи державу і український народ. В цей день ми схиляємо голови перед їх героїзмом, проявленим під час бойових дій у зоні проведення АТО, у боротьбі зі злочинністю за права та свободи, здоров’я та життя громадян, за мир і спокій у державі”, цитує керівника обласної поліції Віктора Шкутова СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Керівник прикарпатської поліції вручив рідним загиблих матеріальну допомогу від імені всього особового складу поліції. 

До пам’ятника загиблим працівникам міліції присутні поклали квіти та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Після цього біля пам’ятної стели в головному управлінні поліції відбулася панахида.

Категорії
Новини
Новини
Loading...