Франківський ЦНАП – один з найкращих в Україні

13 вересня 2017 року рамках покращення надання адміністративних послуг організована поїздка до Івано-Франківська представників Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Метою поїздки було вивчення кращих...

13 вересня 2017 року рамках покращення надання адміністративних послуг організована поїздка до Івано-Франківська представників Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Метою поїздки було вивчення кращих практик надання адміністративних послуг у Івано-Франківську, йдеься на сайті міськвиконкому.

ЦНАП м.Івано-Франківська співпрацює з німецьким товариством міжнародного розвитку GIZ. Як зазначили представники GIZ  «Центр надання адміністративних послуг Івано-Франківська є одним з найкращих ЦНАПів в Україні і партнери GIZ неодноразово висловлювали бажання відвідати Івано-Франківськ для ознайомлення з новітніми підходами до організації роботи та управління у сфері надання адміністративних послуг».

Учасників навчальної поїздки привітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та зазначив, що Івано-Франківськ завжди ділиться досвідом з іншими органами місцевого самоврядування  та переймає досвід в інших містах як України так і за кордоном.

«Такі навчальні візити є особливою можливістю обмінятися досвідом у сфері надання адміністративних послуг та діяльності органів місцевого самоврядування» – зазначив міський голова.

Під час зустрічі начальник  відділу програмного та комп’ютерного забезпечення Андрій Чайківський представив використання сучасних інформаційних технологій у всіх сферах Івано-Франківська  за принципом «Smart city».

Керівник ЦНАП м.Івано-Франківська Богдан Питель ознайомив учасників зустрічі з діяльністю ЦНАП м.Івано-Франківська та його територіальних підрозділів, використання у роботі ЦНАП сучасних інформаційних технологій та запровадження нового сервісу «Мобільний адміністратор».

Учасники навчальної поїздки відвідали ЦНАП м.Івано-Франківська та ознайомилися з його роботою. На завершальному  етапі ознайомчого візиту проведена робоча нарада, на якій окреслено шляхи покращення надання адміністративних послуг у муніципалітетах, які брали участь у візиті.

Відвідання Івано-Франківська для обміну досвідом вже є доброю традицією, адже у 2016 році Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за сприяння Ради Європи в рамках проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування 2016 року» визнали ЦНАП м.Івано-Франківська одним з найкращих в Україні та присвоїли йому І місце в номінації «Діяльність центрів надання адміністративних послуг».

Франківський ЦНАП - один з найкращих в Україні

Категорії
Новини
Новини
Loading...