У Погоні втановлять пам’ятник Ангелу-охоронцю (фото)

Незабаром архітектурний ансамбль духовно-паломницького місця у Погоні доповнить ще одна скульптура – Ангелу-охоронцю. Пам’ятник буде встановлений на території Погонянського психоневрологічного інтернату, що діє поряд...

Незабаром архітектурний ансамбль духовно-паломницького місця у Погоні доповнить ще одна скульптура – Ангелу-охоронцю.

Пам’ятник буде встановлений на території Погонянського психоневрологічного інтернату, що діє поряд із монастирем Успіння Матері Божої чину Святого Василія Великого.

14 вересня настоятель монастиря – о. Никодим Гуралюк після молитви благословив та освятив наріжний камінь майбутнього пам’ятника. Подія відбулася за участі першого заступника голови Тисменицької районної державної адміністрації Володимира Заника, заступника голови Тисменицької районної ради Ігоря Федоришина, директора Погонянського психоневрологічного інтернату Михайла Ферштея, інших посадових осіб, будівельників, повідомляє Тисменицька РДА.

Автором скульптури є Петро Штаєр, який проектував пам’ятник Ангелу-охоронцю, що на в’їзді до Тисмениці. Зводитимуть фігуру з каменю за кошти меценатів та доброчинців.

Нагадаємо, що нещодавно, на свято Успіння Пресвятої Богородиці, на території відпустового місця у Погоні відкрили пам’ятник Єпископу Івано-Франківської Єпархії УГКЦ Софрону Дмитерку.

Категорії
Новини
Новини
Loading...