В Делятині відкрили футзальний майданчик зі штучним покриттям

У Делятині Надвірнянського району урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Загальна вартість майданчика – близько одного мільйона гривень. Будівництво спортивного майданчика стало...

У Делятині Надвірнянського району урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Загальна вартість майданчика – близько одного мільйона гривень.

Будівництво спортивного майданчика стало можливим завдяки проекту “У здоровому тілі – здоровий дух”, який став переможцем VII Обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2017 році. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Участь у заході взяв голова обласної ради Олександр Сич, керівники району та селища.

Буваючи з робочими візитами в районах області, переконався, що в жодному селі, навіть у найвіддаленішому, спортивні майданчики не пустують. Там постійно займаються діти. Впевнений, що і цей майданчик буде активно використовуватися, – сказав на відкритті Олександр Сич.

Відзначимо, що це перший спортивний майданчик на території Делятина, чисельність якого сягає 10 тисяч людей.

Цей майданчик побудований спільними зусиллями громади селища, районної та обласної рад. Саме такі умови передбачає обласний конкурс, коли громада не просить кошти на вирішення тієї чи іншої проблеми, а пише проект і залучає додаткові фінансові ресурси, – сказав голова обласної ради.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...