Франківські школярі взяли участь в літературній вікторині з нагоди дня писемності

У другий день виставки-презентації друкованої продукції, для франківських школярів в галереї “Арт-на-Мур” відбулась театреалізована літературна вікторина “У казки на гостинах”. Фортечну галерею “Бастіон” окупували...

У другий день виставки-презентації друкованої продукції, для франківських школярів в галереї “Арт-на-Мур” відбулась театреалізована літературна вікторина “У казки на гостинах”.

Фортечну галерею “Бастіон” окупували дітлахи. Організатори не очікували такої великої кількості маленьких глядачів, то ж охочі глянути виставу вишикувались навіть у коридорі. 

Всі вони зацікавлено слухали про історію свята, з нагоди якого організували театралізоване дійство. Ведуча розповіла дітлахам про день української писемності та мови. Слухачі дізнались, що  указом президента України – Леоніда Кучки з 1997 року свято щороку відзначають 9 листопада, у день пам’яті  Нестора-Літописця. 

Після вступної частини дітки активно брали участь у вікторині. Вони відповідали на питання ведучих стосовно літератури, розповідали прислів’я та віршики про українську мову. За це щасливі учасники повертались на свої місця з подарунками. Поміж завданнями школярам показували міні-вистави, щоб вони могли зібратись з думками і продовжувати давати правильні відповіді на запитання та завдання вікторини.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...