Євген Нищук завітав на Прикарпаття

Зокрема міністр  відвідав фестиваль-презентацію  у  “Бастіоні”. Сьогодні, у другий день фестивалю-презентації «Сторінками української книги», що проходить у Івано-Франківську, в фортечну галерею «Бастіон» завітав міністр...
Зокрема міністр  відвідав фестиваль-презентацію  у  “Бастіоні”.

Сьогодні, у другий день фестивалю-презентації «Сторінками української книги», що проходить у Івано-Франківську, в фортечну галерею «Бастіон» завітав міністр Культури Євген  Нищук.
Урядовець відвідав презентацію книги «Словник музичних термінів». 

«Словник музичних термінів» – це не просто призабута історія назв, які мають свою історію, це –  продовження самої історії. Впродовж тривалого часу ці терміни зумисно викорінювали, відповідно вони були в негласній забороні. Тому, звичайно, все це треба повертати назад, – зазначив Євген Нищук. –  Дякую тим людям, які зуміли зберегти ці назви, які зараз будуть доступними для широкого загалу».

Щодо самої книги, то вона видана у рамках проекту «Український простір» та уже була презентована під час «Книжкового Арсеналу» в Києві.

У словнику можна знайти відповіді щодо значення термінів, які стосуються музики, співу, танцю та концертної діяльності. Також книга містить назви музичних інструментів і їхніх деталей.

Категорії
Новини
Новини
Loading...