В Івано-Франківську відбулось громадське обговорення щодо благоустрою

Сьогодні, 17 листопада, громада Івано-Франківська мала обговорити проект акта «Про внесення змін в Правила благоустрою м. Івано-Франківська»   Однак окрім очільника муніципальної інспекції з...
Сьогодні, 17 листопада, громада Івано-Франківська мала обговорити проект акта «Про внесення змін в Правила благоустрою м. Івано-Франківська»

 
Однак окрім очільника муніципальної інспекції з благоустрою – Михайла Яцківа, першого заступника директора Департаменту комунального господарства МВК – Ігоря Семчука та кількох журналістів на обговорення ніхто не прийшов.
 
На питанні денному розглядалось 5 розділів за підсумками дворічної роботи КП “Муніципальна інспекція з блогоустрою”.  Влада має намір виправити слабкі місця в Івано-Франківську, серед яких розкопки, стихійна торгівля, реклама та паркінг. 
 
Зокрема, врегулювання оформлення договору розкопок, введення поняття супровід розкопок – працівник департаменту контролюватиме роботу археологічних досліджень від початку до кінця і нестиме за неї відповідальність.
Вивіски на вулицях Івано-Франківська розміщуватимуться згідно концепцій зовнішньої реклами і дотриманням усіх принципів.
 
Посадовці мають намір заборонити прокат веломобілів і продаж ритуальної атрибутики на вулицях міста. Надавати подібні товари та послуги дозволять тільки у приміщенні і за наявності усіх дозволів.  Інспекція також здійснюватиме посилений контроль за паркуванням та використанням транспорту. До прикладу, інспектори слідкуватимуть, щоб автомобілісти не паркувались на проїжджій частині під час снігопадів.
 
Даний проект затвердять на сесії міської ради після новорічних свят.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...