«УКРОП – молода, амбіційна політсила. Це імпонує студентам», – керівник ГО «Молоді патріоти» Микита Красківський

Микита Красківський – голова Профбюро факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника. Також Микита очолює Івано-Франківський обласний осередок всеукраїнської громадської...

Микита Красківський – голова Профбюро факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника. Також Микита очолює Івано-Франківський обласний осередок всеукраїнської громадської організації «Молоді патріоти». Ми поспілкувались із успішним та активним хлопцем напередодні його «професійного» свята – Дня студента.

  УНІВЕРСИТЕТ

 

Так склались обставини , що завершення 11-го класу співпало з подіями революції Гідності. Тому саме цей фактор був визначальним у виборі моєї професії. Я вступив на політологію. Повіривши  у світле майбутнє нашої країни, я вирішив займатися для початку активною студентською діяльністю, насамперед вступив до Первинної профспілкової організації студентів університету.

 ПРОФБЮРО

Профком студентів займається не тільки організацією культурно-масових заходів та дозвілля студентів. Найважливішою робою є захист прав та інтересів студентів. На другому курсі я став заступником голови Профбюро факультету. Ми щотижня проводимо масу заходів: це організація екскурсії для студентів до ВРУ, проведення університетського турніру з інтелектуальної гри «Мафія», «Halloween» в університеті, турнір з міні-футболу між студентами та викладачами, вікторина «POLITICLIFE» з цікавими політичними запитаннями для студентів, і ще багато всього цікавого. Нещодавно я став головою Профбюро факультету історії, політології і міжнародних відносин. А ще очолив Івано-Франківський обласний осередок всеукраїнської громадської організації «Молоді патріоти»

 СПІВПРАЦЯ З УКРОПОМ

Після виборів 2015-го року до міської ради, почав співпрацювати з депутатом Івано-Франківської міської ради, укропівцем Сергієм Гаєвським. Він у минулому – голова профкому студентів. Тому розуміє нас, як ніхто інший. А познайомившись з командою УКРОПу, я зрозумів  , що це  патріотично налаштовані молоді люди, які не тільки прагнуть до змін, а дійсно роблять ці зміни.

Разом  ми організовували різноманітні поїздки, зустрічі.  Укропівці сприяють у покращенні матеріально-технічної бази наших гуртожитків.

Надіюся, що в майбутньому наша співпраця приноситиме ще більше користі. Адже УКРОП – молода, амбіційна політсила, яка імпонує молоді.

На правах реклами.

Категорії
Новини
Новини
Loading...