По той бік пілону: розвінчання та підтвердження міфів про стрип-клуби (18+)

Розвага, розпуста та навіть мистецтво, – як тільки не називають танці довкола пілону та спокусливу демонстрацію оголених тіл. Та що ми насправді знаємо про...

Розвага, розпуста та навіть мистецтво, – як тільки не називають танці довкола пілону та спокусливу демонстрацію оголених тіл. Та що ми насправді знаємо про закулісне життя стрип-клубів?

Все почалося з того, що одної ночі товариські посиденьки нашої компанії перемістилися у один франківський стриптиз-клуб. До цього мене якось у подібні заклади не заносило, бачила тільки чоловічий стриптиз у звичайному нічному клубі, який, по-правді, не вразив. Та-от спостереження за нічними танцями вже у професії журналіста виявилось значно цікавішим. Думаю, що у багатьох, як і у мене, є багато домислів, що ж відбувається, коли дівчата завершують танець, покидають «робоче місце» та йдуть в зал. Великий відсоток суспільства ототожнює стриптизерок з проститутками. Та чи так все насправді? Користуючись тим, що власнк франківського стриптиз-клубу пербував у моїй компанії, я викликала його на відверту бесіду та отримати відповіді на всі свої запитання.

Вічні гастролерки

Перше, що довідалась для себе я нового – це те, що в клубах не працевлаштовують стаціонарних майстринь спокусливих танців. Життя красунь проходить у вічних подорожах.

«Менеджер клубу домовляється з групою дівчат, які приїжджають в місто і виступають в клубі приблизно 2 тижні. У нас зараз танцюють дівчата з Одеси. Для них орендується квартира, де вони разом проживають», – розповідає власник закладу спокус.

Чому ж не найняти місцевих дівчат і не морочити собі голову з приїжджими стрип-майстринями? З`ясовується, що на це є дві причини. По-перше, найчастіше аудиторія відвідувачів того чи іншого клубу більш-менш стала, і дивитися з дня в день на танці одних і тих же дівчат чоловікам нудно. По-друге, таке життя у мандрах не дає самим дівчатам звикнутись із містом, закладом, завести друзів, стосунки (хоча дехто з стриптизерок є заміжніми панянками) та втратити ту новизну і шарм, за якими власне і йдуть чоловіки у подібні заклади.

Не пілоном єдиним

За виступи в тому чи іншому клубі дівчата отримують оплату. Та це не єдиний заробіток красунь.

Ще сидячи в закладі я зауважила, що відтанцювавши пісню-другу, дівчата повертаються в зал і часто опиняються окрасою компаній чоловіків, що відпочивають у клубі. Іноді це замовлення приватного танцю.

«З оплати за приватний танець 60% отримує клуб і 40% отримує дівчина, – розкриває секрети власник клубу. – Торкатися до дівчини під час такого танцю клієнт права не має. Якщо спробує розпускати руки, йому зроблять зауваження, якщо ж це не подіє, то справу вирішуватиме охорона клубу у межах своїх повноважень».

Та, здебільшого, до столиків дівчата не направляються танцювати, а просто сидять і ведуть світську бесіду.

«Чоловіки часто запрошують дівчат за столик. Самі дівчата ще під час танцю слідкують за реакцією мужчин та помічають, кому вони припали до смаку, – пояснює власник клубу. – Вони говорять за столиком на різні теми. Чоловіки часто пропонують їх пригостити, або ж дівчата самі їм на це натякають. Дешеві напої танцівниці зазвичай не вибирають. Найчастіше замовляють шампанське чи віскі. 40% від вартості напою отримують дівчата».

А як щодо продовження вечора? Адже іноді гості клубу, розпалені танцями красунь, прагнуть більшого: «Якщо дівчина дозволить собі провести ніч з клієнтом клубу і про це дізнаються, то результат для неї буде плачевний. Це строго заборонено. Такі дівчата потрапляють у «чорні списки», які існують у цій індустрії. Їх уже ніхто не захоче запрошувати виступати у свої заклади, бо вони фактично переходять у іншу професію».

Тож жінкам, чиї чоловіки вирішили провести вечір з дузями у стрип-клубі, сильно преживати не варто. У клубі вони отримають лише «аперетив», а додому повернутьс розпалені та готові до ночі кохання з жінкою, якій не «світитиме» через це звільнення з роботи.

Цільова аудиторія

Коли я прийшла у клбу, то відзначила, що більшості чоловіків у закладі десь 40-55 років. Невже справді криза середнього віку та «сивина в голову, а біс в ребро»? Власник пояснює, справа не тільки в цьому: «Це чоловіки, які мають гроші, а отже можуть оплатити такий відпочинок. Їм вистачає коштів і на свою випивку, і на випивку дівчат, і на приватний танець. Молоді хлопці приходять рідше, зазвичай з якоїсь оказії: день народження, парубочий вечір. Їм така розвага не зовсім по кишені».

Що ж до танцівниць, то дівчатам зазвичай до 30 років. До речі, далеко не всі вони мають модельні параметри та є писаними красунями. Як то кажуть, на всякий товар знаходиться свій купець. А от без чого насправді не стати стриптизеркою, так це без фізичної підготовки. Адже втриматися за шест під стелею одними руками, одночасно витягнувши тіло паралельно до підлоги – це вже місія для гімнасток.

Пілон іде в маси

Танці на пілоні вже давно вийшли за рамки клубів. Зараз спокусливих обертів навчаються жінки різного віку і з різною метою. Хтось хоче потішити чоловіка та внести різноманіття у сексуальне життя, хтось бореться з комплексами, а дехто навіть спалює зайві кілограми.

Танець довкола пілону – це не завжди оголення та спокусливе погладжування тіла та самого шеста. Це неймовірно красиві гімнастичні та танцювальні трюки, які підносять пілон на новий рівень – мистецький.

Так у Європі стриптиз вважається такою же творчістю, як опера і балет. Це через суд довели стриптизерки Норвегії. У підсумку, податкова служба Норвегії, дозволила стриптиз клубам реалізовувати квитки на покази стриптизу.

Цікаві факти

Перший у світі стриптиз був показаний 13 березня 1893 на сцені Мулен Руж під час вечірки, влаштованої паризькими студентами. Під час імпровізованого конкурсу краси модель під сценічним псевдонімом Мона скинула з себе весь одяг, за що її заарештували і оштрафували на 100 франків. 

Назва “стриптиз” походить від англійського strip – «роздягатися» і tease – «дражнити». Цей еротичний танець, в ході якого поступово роздягаються зазвичай демонструють в нічних клубах або стрип барах.

Класичним елементом стриптизу є пілон (жердина), навколо якого танцює і роздягається стриптизерка. Це слово грецького походження, яке в перекладі означає – ворота. Але, в Давньому Єгипті так називалися традиційні колони, які були розташовані перед входом в святий храм. Колони символізувались як знак родючості, захисту і сили. Діаметр полірованого пілона в стриптиз закладах, рівносильний обхвату великих чоловічих достоїнств. Ця аналогія була придумана творцями перших пілонів.

Взуття на високій платформі, в якому найчастіше танцюють стриптизерки називається “стрипи”. Вони вкрай нестійкі і тому в них дуже важко утримувати рівновагу.

Читайте також: “Голий” протест під адміністрацією президента: в активістці впізнають жительку Прикарпаття. Відео 18+

Категорії
Новини
Новини
Loading...