Прикарпатка ввійшла в п’ятірку найкращих на шоу “Модель XL”. ВІДЕО

Марія Павлюк з Івано-Франківська вдало пройшла випробування шостого епізоду програми “Модель XL” та потрапила у п’ятірку найкращих учасниць проекту. Вчора, 5 грудня, в ефір...

Марія Павлюк з Івано-Франківська вдало пройшла випробування шостого епізоду програми “Модель XL” та потрапила у пятірку найкращих учасниць проекту.

Вчора, 5 грудня, в ефір вийшов новий епізод програми “Модель XL”. Одною з учасниць конкурсу є 22-річна Марія Павлюк з Івано-Франківська. Цього тижня моделі змагалися у акторській майстерності, дефіле по червоній доріжці , а також знімались у кліпі на пісню “Атятя” відомого гурту MOZGI. Дівчина вразила суддів під час виконання двох останніх завдань.

Вони зазначили, що Марія їх приємно вразила. Почувши своє ім’я першим красуня впевнено потрапила у п’ятірку найкращих учасниць проекту та продовжила свою боротьбу за перемогу у проекті.

Варто згадати те , що переможниця проекту “Модель XL” стане першою українською моделлю plus-size та обличчям колекції Андре Тана “A.Tan +” і героїнею номера журналу Cosmopolitan.

Читайте також: “Сам у дома” по-українськи: на Прикарпатті зніматимуть аналог знаменитого фільму

Категорії
Новини
Новини
Loading...