Затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини прикарпатського війта

Прокуратура Івано-Франківської області встановила одного із чотирьох зловмисників, що вчинили розбійний напад та вбили дружину сільського голови Стратина.     Про це інформує прес-служба...
Прокуратура Івано-Франківської області встановила одного із чотирьох зловмисників, що вчинили розбійний напад та вбили дружину сільського голови Стратина.
 

 
Про це інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

В березні минулого року група осіб увірвались в будинок війта Стратина, що на Рогатинщині, жорстоко вбили його 58-річну жінку та заволоділи майном подружжя.

“Сьогодні слідчим суддею Івано-Франківського міського суду клопотання прокуратури області про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено в повному обсязі”, – повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик.

Нападника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 («Розбій»), п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Відповідно до ухвали суду, підозрюваний на час досудового розслідування утримуватиметься в установі виконання покарань протягом 60 днів.

Досудове розслідування триває.

 
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...