Нардепа з Прикарпаття звинуватили у поїздках до Росії. ФОТО

Вчора, 4 січня, в українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що автівку бізнесу класу з номерами АА 0070 ВР помітили в Росії. Нардеп від Радикальної...

Вчора, 4 січня, в українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що автівку бізнесу класу з номерами АА 0070 ВР помітили в Росії. Нардеп від Радикальної партії Андрій Лозовий заявив, що транспортний засіб закріплений за Юрієм Дерев’янком.

 “Цей автомобіль бачили у Москві на Кутузівському проспекті. Прапор України – заклеєний. Номера Верховної Ради їздять собі столицею окупантів”, – пише Лозовий на своїй сторінці в Facebook.

За словами радикала, Mercedes-Benz S500 з такими номерами зареєстровано на позафракційного депутата Юрія Дерев’янка.

Пізніше з’явилася реакція Юрія Дерев’янка, який заперечив будь-які звинувачення.

“Видно у депутатів Ляшка почався новий «бюджетний рік» і вони почали вірно відпрацьовувати замовлення Банкової в дискредитації мене та нашої політичної сили. Протягом минулого року саме руками «радикалів» відпрацьовувалися всі інформаційні провокації з дискредитації діяльності Руху Нових Сил. І ось ці діячі видали черговий перл”, – пише він.

Нардеп стверджує, що автівка йому не належить.

“Більше того, у мене автомобіль іншої моделі та має інший номерний знак! Я депутат двох скликань та ніколи не мав VIP-номерних знаків серії «ВР». Володію автомобілем, який зазначений у моїй декларації, з державним номером АА3332II Mercedes-Benz S500 4MATIC 2007 року випуску… В суд на Лозового за наклеп подавати не буду, бо висока ймовірність, що з таким діагнозом особа є непідсудною”, – додає Дерев’янко.

 

Читайте також: Журналістів шокували умови у відділенні стаціонарного догляду на Франківщині. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...