Футзалісти з Івано-Франківська вивели збірну України у чвертьфінал чемпіонату Європи

За кілька секунд до кінця першого тайму відбіркових ігор, вихованці івано-франківського футзалу Тарас Королишин та Петро Шотурма розіграли штрафний удар і розпочали боротьбу за...

За кілька секунд до кінця першого тайму відбіркових ігор, вихованці івано-франківського футзалу Тарас Королишин та Петро Шотурма розіграли штрафний удар і розпочали боротьбу за місце у 1/4.

Українці потужно атакували і в одній з атак таки досягнули бажаного – 2:2. Головний тренер Румунії розумів, що втрачати вже нічого і почав грати з 5-м польовим. І це принесло свій результат для збірної України! Голкіпер НФК «Ураган» Євген Іваняк спіймав м’яча після удару румунського збірника і точно вкинув на франківця Шотурму, який влучив в порожні ворота, встановивши остаточний рахунок матчу – 3:2! Другий матч на футзальному Євро збірна України проводила проти грізних португальців. Зазначимо, що збірна Португалії обіграла в першому матчі Румунію – 4:1. Фактично, це був матч за 1-ше місце в групі, повідомляє МВК.

У наступній грі зв’язка Шотурма – Королишин знову дала своє. Спочатку скоротив рахунок Раззуванов, а далі франківець Королишин ідеальним ударом зрівняв рахунок в матчі – 2:2. Однак, раділи наші хлопці не довго. За декілька хвилин португальці забили знову – 3:2. України перейшла на гру з 5-м польовим і знову пропустила. Порожні ворота вразив Нільсон, а далі один з кращих гравців Євро Рікардіньйо забив знову і рахунок став 5:2. Втрачати було нічого і українці знову перейшли на гру з 5-м польовим. Це дало свої плоди. Шотурма вразив ворота суперників і встановив підсумковий рахунок – 5:3. Збірна України зайнявши другу сходинку в групі вийшла до чвертьфіналу, де їй протистоятиме чинний чемпіон Європи – збірна Іспанії.

Франківські футзалісти вивели збірну України в 1/4 чемпіонату Європи

Читайте також: На Прикарпатті стартує чемпіонат з авторалі

Категорії
Новини
Новини
Loading...