Франківчанин допоміг патрульним затримати чоловіка, який крав ліфтовий кабель. ФОТО

Завдяки небайдужому мешканцю Івано-Франківська патрульні змогли затримати викрадача кабелю. Подія сталася в одному з будинків на вулиці Коновальця. Франківець почув підозрілий шум та вийшов...

Завдяки небайдужому мешканцю Івано-Франківська патрульні змогли затримати викрадача кабелю.

Подія сталася в одному з будинків на вулиці Коновальця. Франківець почув підозрілий шум та вийшов зі своєї квартири. Поверхом вище він побачив двох чоловіків, які відчинили ліфтову шафу та різали кабель. На запитання місцевого мешканця спокійно відповіли, що вони ремонтують мережі. Правда, не хотіли повідомити, з якого підприємства. А потім кинулися бігти в різні боки.

Один із зловмисників утік, а іншого патрульні затримали у ліфтовій шахті на 9-му поверсі. Чоловік до останнього заперечував свою причетність до крадіжки. Раніше підозрюваний ремонтував ліфти, йому 39 років.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Наразі поліцейські встановлюють особу та місцезнаходження другого зловмисника, вирішується питання про відкриття кримінального провадженя. Про це повідомляєтьсяна офіційній сторінці патрульної поліції Івано-Франківська.

“Патрульна поліція Івано-Франківської області дякує за небайдужість мешканцям міста та просить повідомляти про підозрілих осіб”, – пишуть правоохоронці.

Читайте також: Мер запрошує франківчан на обговорення цьогорічного Бюджету участі

Категорії
Новини
Новини
Loading...