Івано-Франківськ відвідав відомий телеведучий. ФОТО

Разом з проектом JuniorZ до Івано-Франківська завітав відомий шоумен та телеведучий Олександр Педан. Про це, на своїй офіційній сторінці розповів Руслан Марцінків. “Пропонуємо новий погляд...

Разом з проектом JuniorZ до Івано-Франківська завітав відомий шоумен та телеведучий Олександр Педан.

Про це, на своїй офіційній сторінці розповів Руслан Марцінків.

“Пропонуємо новий погляд на стару-добру фізкультуру. Сьогодні до Івано-Франківська з презентацією завітав проект JuniorZ. Його ініціатор Олександр Педан переконаний, що рух здатен кардинально змінити уявлення і підхід до звичних, часто непродуктивних уроків фізкультури. Будьмо відверті: сучасні діти надають перевагу смартфонам, а не спорту. І мета проекту – зацікавити школярів фізкультурою, відкривши для них нові види спорту. Цілком з цим погоджуюсь.
У межах співпраці підписали меморандум. Він передбачає, що місто закупить потрібний спортивний інвентар та впровадить шкільні ліги. А ще ми оголошуємо премію “Кращому вчителю фізкультури”. Переможець отримає 20 тисяч гривень. Умови конкурсу ще узгоджуємо, їх оголосимо згодом. Основна вимога – інтеграція у навчання нових видів спорту. Отож, проект пропонує для франківських шкіл 5 видів спорту: флорбол, фризбі, чарлідинг, петанк та бадмінтон. Це те, чим можна займатися в будь-якому спортзалі будь-якої школи. Для вчителів провели навчальні заняття та видали сертифікати.”, – пише міський голова.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також: Франківці пересідають на електромобілі

Категорії
Новини
Новини
Loading...