На Прикарпатті відбулася зустріч поліції з громадськістю щодо співпраці під час великодніх свят. ФОТО

Про додаткові превентивні заходи поліції у період відзначення великодніх свят та організацію по взаємодії правоохоронців з громадськими організаціями щодо співпраці у забезпеченні правопорядку йшлося...

Про додаткові превентивні заходи поліції у період відзначення великодніх свят та організацію по взаємодії правоохоронців з громадськими організаціями щодо співпраці у забезпеченні правопорядку йшлося під час  наради, яка відбулася  сьогодні в ГУНП в Івано-Франківській області.

Головуючий т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів відзначив важливість співпраці поліції з громадськими формуваннями, представники яких на добровільних засадах допомагають правоохоронцям забезпечувати спокій та правопорядок в області, у тому числі і в період  святкування  Великодня, відзначення  поминальних днів та масових заходів, як в обласному центрі,  так і в районах.   

«До заходів з охорони публічної безпеки залучена потрібна кількість правоохоронців з числа працівників територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в області,  патрульної поліції, нацгвардійців та  представників  громадських організацій. Ми готові до несення служби в посиленому варіанті задля безпеки та спокою мешканців та гостей краю», – зазначив Олег Йосипів.  

Усім присутнім – керівникам підрозділів поліції  та головам громадських організацій  було доведено план спільних дій.

«Ми чітко провели розрахунок сил і засобів,  їх розстановку  для належної  охорони правопорядку,  опираючись на попередній досвід. Хочу відзначити постійну підтримку нас Громадськими організаціями «Івано-Франківської обласної та міської спілок учасників АТО»,  «Народної Самооборони» та  «Штабу», – зазначив   Микола Іваницький, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в області.  

Працівники  груп реагування патрульної поліції  у районах  здійснюватимуть нагляд за безпекою дорожнього руху на автошляхах Прикарпаття. 

Правоохоронці закликають громадян проявляти правосвідомість  та  не допускати  правопорушень.

Читайте також: Ветеран УПА долучився до благодійної акції “Великодній кошик добровольцю”

Категорії
Новини
Новини
Loading...