Горілка тече ріками: в Івано-Франківську продовжують боротьбу з сурогатом

Муніципальні вартові, під час патрулювання вулиць Івано-Франківська, злили 50 літрів сурогатного алкоголю. Більшу частину сурогату виявлено на Привокзальній площі. Про це сьогодні, 10 квітня,...

Муніципальні вартові, під час патрулювання вулиць Івано-Франківська, злили 50 літрів сурогатного алкоголю. Більшу частину сурогату виявлено на Привокзальній площі.

Про це сьогодні, 10 квітня, на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів очільник “Муніципальної варти” Богдан Кухарук.

“Так виглядає, що цей процес є безупинний. Люди тримають “наливайки”, ми горілку зливаємо, а вона потім далі продається, ми – далі зливаємо. Нічого не міняється. Ті продавці не відчувають фінансового навантаження через злитий сурогат. Люди реально заробляють на цьому великі гроші”, – продовжує муніципал.

Він переконаний, що сьогодні це дуже велика проблема, яку, на жаль, ігнорують. Муніципали звертались у всі правоохоронні структури, однак поки що “це нікому не цікаво”.

“Ми будемо зливати допоки не виявимо, звідки його привозять? хто це привозить та як це відбувається”, – підкреслив Кухарук.

Читайте також: В Івано-Франківську хочуть створити “Соціальне таксі”

Категорії
Новини
Новини
Loading...