У руслі річки Ворона виявили стихійне сміттєзвалище, що загрожує Бистриці. ФОТО

Під час рейду вздовж берегів річки Ворона активісти ГО “Івано-Франківський риболовний клуб” виявили стихійне сміттєзвалище в старому руслі. Ситуація доволі складна та небезпечна, з...

Під час рейду вздовж берегів річки Ворона активісти ГО “Івано-Франківський риболовний клуб” виявили стихійне сміттєзвалище в старому руслі.

Ситуація доволі складна та небезпечна, з огляду на те, що Ворона має тенденцію під час паводку виходити з берегів та затоплювати прилегле село Підлужжя.

Активісти переконані, що під час чергового паводку отруйні речовини, продукти перегнивання та сміття – потрапить у Ворону, а з неї у річку Бистрицю, що матиме катастрофічні наслідки для екології.

ГО “Івано-Франківськи риболовний клуб” подав звернення в “Управління екології та природних ресурсів” для якомога швидшої ліквідації даного звалища та попередження екологічного лиха.

Також вони звернулись до голови сільської ради с. Підлужжя, та голови обласної державної адміністрації з проханням у найкоротший термін ліквідувати стихійне звалище, що утворилось у старому руслі ріки Ворона, на території Підлузької сільської ради.

Читайте також: Стихійне сміттєзвалище на вулиці Тичини ліквідували. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...