На Прикарпатті стартував весняний призов

Про весняний призов йшлося на засіданні обласної призовної комісіі, яка відбулась 11 квітня. Обговорили хід призовної кампанії, яка триватиме з 2 квітня до 31...

Про весняний призов йшлося на засіданні обласної призовної комісіі, яка відбулась 11 квітня.

Обговорили хід призовної кампанії, яка триватиме з 2 квітня до 31 травня поточного року. Завтра о 12.30 год. відбудеться відправка призовників першої хвилі від Івано-Франківського обласного військового комісаріату, що на вулиці Довженка, 21, пише МІСТО.

План по нашому району на цей призов-25 чоловік. Поки зібрали 4-х. Решту ще шукаємо. Але ми не можемо ловити всіх, хто через вікна втікає. За останні роки до відділення районної поліції всього ми подали 416 чоловік віком 20-27 років, – розповів військовий комісар Рожнятівського районного військового комісаріату Олександр Жилак.

Він наголосив, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.

Читайте також: До рук шахраїв потрапили троє прикарпатців

Категорії
Новини
Новини
Loading...