У Франківську відбулася зустріч-розмова з учасниками проекту “Gofreeyourself”

На зустрічі говорили з ініціаторами проекту “Gofreeyourself” про те, як вони з’явилися ,що досліджують, та які проблеми будуть піднімати і надалі.  Захід створений в...

На зустрічі говорили з ініціаторами проекту “Gofreeyourself” про те, як вони з’явилися ,що досліджують, та які проблеми будуть піднімати і надалі.

 Захід створений в рамках проекту Виставка та цикл подій: Жінки про жінок, пише Правда іф.

Засновниками проекту стали Галина Приймак, Сергій Мосевич та Яніна Доценко. Вони представили 12 фото-колажів учасниць проекту.

На фотографіях порівнюються: створений образ ідеалу краси, та, жінка така яка є, без лишніх прикрас. Ініціатори також поділилися фотографіями з бекстейджу зйомок.

“Ми хочемо поговорити з вами про жіноче тіло. Справжнє тіло. Не нав’язане стандартами суспільства. Це, так би мовити ритуал , що позбавляє жінок від комплексів”- коментують ініціатори проекту.

Зйомки проходили 2 дні. Над ними працювала команда з двох десятків чоловік, в тому числі – 12 моделей. Певних критеріїв для відбору не ставилися. Самі дівчата не тільки з Франківська, але й приїжджали з різних міст: Львова, Калуша, Коломиї, Галича та Чернівців.

Результат пошуку зображень за запитом ""Gofreeyourself""

На заході Яніна також зачитала відгук однієї учасниці проекту.

“Все життя моє тіло було для мене джерелом комплексів , хворіб , проблем. Це скоріше був незручний, некомфортний,некрасивий мішок. Наразі я почуваюся в ньому комфортно. Але потрібно було багато часу і переосмислення, щоб стало комфортно. Якось я побачила пост Яніни у Facebook( про ти,кому комфортно у власному тілі) і, хоча, до цього особисто не спілкувалась із нею, я просто відразу написала їй. Бути сміливою і не відмовитись мені допомогли дівчата-учасниці проекту, а також організатори – Яніна, Галя та Сергій. Коли бачиш, що усі переживають +/- такі ж емоції та переломні моменти у житті-це підбадьорює”, – говорить дівчина.

Організатори і надалі планують створювати такі проекти.

Читайте також: Стрічці “Кіборги” вручили українського “Оскара”

Категорії
Новини
Новини
Loading...