На Прикарпатті молодик до смерті забив односельця через конфлікт після футболу

З тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньочерепної гематоми вдосвіта 34-річного жителя району доправили до центральної райлікарні. Про інцидент правоохоронців...

З тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньочерепної гематоми вдосвіта 34-річного жителя району доправили до центральної райлікарні.

Про інцидент правоохоронців повідомив черговий лікая Рогатинської ЦРЛ, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

В ході першочергових слідчий дій встановлено, що напередодні, після проведення футбольного матчу, який відбувся у с. Колоколин, Рогатинського району чоловіки відвідали сільське кафе, де розпивали спиртні напої. Відтак між ними виник конфлікт  з приводу футбольної гри. 21-річний сільський житель,   на ґрунті   неприязних відносин та суперечки, яка переросла у бійку,  наніс  ряд ударів руками в область голови та грудної клітки потерпілому.

Після бійки чоловік  самотужки дійшов до свого будинку,  однак   “швидку” медичну допомогу рідні  викликали аж під ранок, коли стан  чоловіка значно погіршився.

В подальшому потерпілий у результаті  отриманих вказаних тілесних ушкоджень   помер у лікувальному закладі. 

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому  підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті  передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми  до 10-ти років.

Читайте також: У Франківську патрульні спіймали п’яного таксиста, який віз пасажирку

Категорії
Новини
Новини
Loading...