На Прикарпатті блискавка вдарила в байдарку з іноземцями: загинула людина

На Прикарпатті під час сплаву річкою Прут групою людей з республіки Польща в кількості 26 осіб на 17 байдарках – в кожній байдарці по...

На Прикарпатті під час сплаву річкою Прут групою людей з республіки Польща в кількості 26 осіб на 17 байдарках – в кожній байдарці по двоє – трапився нещасний випадок.

Інцидент стався вчора, 1 травня, о 15:25 год. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

За попередньою інформацією, в селі Олешків Снятинського району в одну із байдарок вдарила блискавка, від чого човен перекинувся, один з двох потерпілих, які перебували в плавзасобі, самостійно вибрався на берег, інший пропав, а саме – громадянин республіки Польща, 1985 р. н, житель м. Радишів.

Для надання допомоги о 15.25 год. до місця події виїжджали рятувальники зі Снятина – 7 осіб та з смт. Заболотів – 2 особи. О 17.00 год. для пошукових робіт на р. Прут виїхали вісім водолазів.

О 19.15 год. водолази Коломийської РВС на дні річки Прут знайшли тіло туриста. Загиблого доставлено в морг Городенківської ЦРЛ для встановленння причини смерті. 

Читайте також: У Франківську водій маршрутки вчинив ДТП, покинув місце і заперечував скоєне. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...