Франківські волонтери просять допогти Біму та іншим собакам з “Дому Сірка”. ФОТО

Фото Біма опублікувала в соціальній мережі керівник благодійної організації “Дім Сірка” Наталя Когут. Волонтерка звертається до небайдужих з проханням допомогти собаці. “Сумна історія ще одної покинутої...

Фото Біма опублікувала в соціальній мережі керівник благодійної організації “Дім Сірка” Наталя Когут. Волонтерка звертається до небайдужих з проханням допомогти собаці.

“Сумна історія ще одної покинутої та зрадженої собаки. Ось до чого призводить людська тупість, безсердечність та байдужість. Це досить великий собака, який настільки худий, що можна порахувати всі ребра і просвічується хребет.  А те що в нього на шиї – в голову не вкладається, як господарі могли до такого допустити… Повідомили люди. Волонтери не змогли пройти повз . Не зважаючи на те, що ця собака переживала, вона зовсім не агресивна, до людей тулиться, руки облизує. Вона знову довіряє. Були в лікаря, обробили рану, отримали призначення, закупили все необхідне (включаючи ліверку і паштети, бо потрібно відгодувати собацюру) і відправили на перетримку для загоєння ран. Дуже б хотілося знайти дім для білого Біма з чорним оком!”, – йдеться в дописі.

Також притулок “Дім Сірка” у Микинтинцях пропонує роботу для любителів тварин. Працювати потрібно 5 днів на тиждень, з 10 до 14 години. Працівників влаштовуватимуть офіційно з мінімальною ставкою.

«У нас двоє працівників поїхали за кордон. І нам зараз потрібна людина, яка може допомагати, годувати, прибирати, гуляти з собаками», – розповідає Наталія Когут, співзасновниця організації “Дім Сірка”.

Шукають охочих працювати з тваринами принаймні на літо, у кращому варіанті – на постійній основі.

Читайте також: Замість інтернатів: на Прикарпатті для дітей-сиріт збудують сімейні будинки нового типу

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...