Конфлікт в музучилищі імені Дениса Січинського: комісія прийняла рішення

Конфлік в музучилищі імені Дениса Січинського, схоже, добігає завершення: , студенти на навчанні, викладача звільнено з роботи, а директору вказано на необхідність систематизації та покращення роботи....

Конфлік в музучилищі імені Дениса Січинського, схоже, добігає завершення: , студенти на навчанні, викладача звільнено з роботи, а директору вказано на необхідність систематизації та покращення роботи.

Зловживання службовим становищем, трудова експлуатація студентів, непрофесійна поведінка та навіть закиди в корупції директору установи Петру Гундеру, – з такими гучними гаслами на пікет два місці тому вийшли викладач музучилища ім. Дениса Січинського та студенти. Станом на нині робота училища – в звичному руслі,  студенти продовжують репетиції. Викладача-організатора пікету –  звільнено з роботи, проте він збирається на це подавати заяву до суду.

В конфлікт втрутилася профільна комісія Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА.

Демонструючи наказ Управління  від 16 травня № 75 “Про роботу музучилища ім. Дениса Січинського, начальник Упраління Володимр Федорак, зокрема,  зазначив:

” Серед недоліків, які були виявлені в роботі закладу, справді є такі факти, що студенти проводили репетиції  в понаднормовий час. Директору вказано на приведенння договорів до чинних норм, на недопустимість проведення репетицій поза навчальним часом…”

Детальніше про це  – в сюжеті UA-Карпати

 Читайте також: ДТП в Майдані: 14 осіб травмовано, одна людина загинула

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...