“Не можна допускати занепаду основи економіки українських сіл”, – Віктор Шевченко. ФОТО

У рамках робочого візиту округом народний депутат України Віктор Шевченко на запрошення громади відвідав село Лука, що на Калущині. Зокрема, завітав до місцевого будинку...

У рамках робочого візиту округом народний депутат України Віктор Шевченко на запрошення громади відвідав село Лука, що на Калущині. Зокрема, завітав до місцевого будинку культури. Колись потужна установа уже майже десятиліття перебуває у занедбаному стані.

«Десь 8 років тому тут почався ремонт. Та довести до ладу цю велику будівлю ніяк не вдається. Найперше, нам треба перекрити дах. А вже потім ремонтувати усе решту», – розповідає завідувачка будинку культури Оксана Поліщук.

Також Віктор Шевченко оглянув Луківську школу і ФАП. Медустанова теж потребує капітального ремонту.

«Стіни, стеля, дах, – усе треба відновлювати. Добре, що до нашого віддаленого села бодай хтось навідався і оглянув проблемні об’єкти. Сподіваюсь, Віктор Шевченко нам допоможе і посприяє у ремонтах», – каже медик ФАПу Марія Кухар.

Віктор Шевченко зазначив: об’єкти інфраструктури дійсно потребують відновлення. І пообіцяв, що сприятиме у вирішенні проблем громади.

«Хоча село Лука – віддалене, та це не означає, що про нього треба забути. Звісно, як і більшість українських сіл, цей населений пункт дуже занедбаний. Школа, будинок культури, ФАП, – скрізь є нагальні проблеми, що потребують вирішення. Та я переконаний, спільно із громадою нам вдасться зробити багато позитивних змін. Адже не можна допускати занепаду основи нашої економіки – українських сіл», – сказав Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Читайте також: Віктор ШЕВЧЕНКО: «Щиро вдячний українцям в Канаді за активну підтримку рідної країни»

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...