Калушанка здобула титул “Little Princess Ukraine 2018”. ФОТО

У Києві відбувся маштабний всеукраїнський конкурс краси, у якому калушанка Діана Сурмей отримала перше місце та титул “Gold Little Princess Ukraine 2018″. На конкурс...

У Києві відбувся маштабний всеукраїнський конкурс краси, у якому калушанка Діана Сурмей отримала перше місце та титул “Gold Little Princess Ukraine 2018″.

На конкурс вирушили 14 калушанок із батьками, велика команда з 25 людей, які побували на справжньому святі для принцес, інформують “Вікна”.

Калушанки отримували новий досвід на уроках дефіле, вивчали культуру екзотичних країн, адже один із виходів був присвячений принцесам Сходу, Китаю, Японії, Єгипту.

Загалом учасниць було 65.

Калуські красуні отримали високі бали, хороші коментарі, чудові подарунки та титули “Little Princess Ukraine 2018″, а троє креативщиць отримали призові місця:

  • Діана Сурмей – 13 років, єдина учасниця конкурсу, яка зі 120 балів набрала 120 і отримала перше місце та титул “Gold Little Princess Ukraine 2018″.
  • Руда Владислава – 5 рочків, своєю харизмою та акторською майстерністю виборила титул “Silver Little Princess Ukraine 2018″.
  • Сорока Анічка – 5 років, своїм бажанням та вмінням працювати на сцені теж отримала титул “Silver Little Princess Ukraine 2018″.

Для юних калушанок це був перший конкурс у сфері краси. Тому це хороший старт до нових вершин.

 

Читайте також: Тіна Кароль вразила новим образом і сферою діяльності. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...