Сьогодні небайдужих франківців просять здати кров для сина ветерана АТО

Син ветерана АТО з Франківська Андрія Фармуги терміново потребує донорів крові. Кров необхідно  здати сьогодні, 18 червня. 9-річний хлопчик перебуває на лікуванні у відділенні...

Син ветерана АТО з Франківська Андрія Фармуги терміново потребує донорів крові. Кров необхідно  здати сьогодні, 18 червня.

9-річний хлопчик перебуває на лікуванні у відділенні онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ.

Здати кров для Станіслава можуть чоловіки віком 25-45 років з 1 групою крові, резус не важливий, про це йдеться в групі ГО”Обласна спілка учасників АТО”.

“Зараз завдання номер один, щоби було якнайбільше донорів. Бо не всі тромбоцити підходять Станіславу”, – каже батько Андрій Фармуга. 

Здати зранку потрібно 18 червня в Івано-Франківській обласній станції переливання крові. При собі потрібно мати паспорт.

Додамо,  що бійці активізувалися, аби допомогти  сину побратима. Військовий психолог і ветеран АТО Андрій Козінчук, який допомагає українським військовим адаптуватися до цивільного життя після війни, закликав підтримати сім`ю  Фармуги. Також анонсував психолог про благодійний аукціон.

 

Андрій Козінчук

Важливий пост.
Коли нам треба якась допомога в Франківську, то перш за все ми звертаємось до Фармуги. Вирішити питання по перевезенню ветеранів до гір, чи зустріч з лікарями провести, то всьо Фармуга. Майдан, війна в 79-ці, пройшов тренінг Побратими і за весь час, що я з ним знайомий, він не ниє. Ще раз – НЕ НИЄ!!!. Займається собі соціальним напрямком, рухається вперед. А ще у нього чудова сім’я, в тому числі син Станіслав, в якого нещодавно виявили хворобу. Нехорошу, але ми то подолаєм, правда? 
Наразі є потреба в донорах крові у Івано-Франківську. Треба чоловіки 25-45 років, тому я звертаюсь до громади Прикарапаття за допомогою у цьому питанні, бо хорошим людям треба допомагати. Кажуть, що всім треба допомагати, але Андрей Фармуга дійсно крутий чувак. Подробиці за телефоном 099 286 1956. Не забувайте паспорт і бути тверезим. Групи крові любі.

Також ми розпочинаємо аукціон благодійний. Виставляється картина, яку написала ветеранка, фото картини в цьому пості. Старт 500 грн. Крок 100 грн. Аукціон буде йти 3 дні і всі кошти підуть на лікуванні Станіслава. Писати в лічку або в приват. Закінчується аукціон вночі з неділі на понеділок.
Хто просто хоче капнути на картку, нижче карта Андрія.

5168 7572 7529 9123 Фармуга Андрій.

Читайте також: Син ветерана АТО з Франківська терміново потребує донорів крові – у хлопчика онкологія

 

 

 
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...